Taallessen Nederlands, Duits en Frans met een onderbouwde aanpak

De combinatie van een persoonlijke aanpak, doorgedreven maatwerk en een inspirerende setting: dat is het geheim van efficiënte taallessen Nederlands, Frans of Duits. Daarom bied ik jou taallessen aan in een aangename en ontspannen leeromgeving. In stijl én op maat.
01
Je behoeften en wensen in kaart

De eerste stap is een doorgedreven intakegesprek. Daarin breng ik jouw behoeften en specifieke leerwensen in kaart. Ik koppel een taaltest aan het intakegesprek om zo je huidige niveau te bepalen. Op basis van het intakegesprek en de taaltest stippel ik een haalbaar en doeltreffend taaltraject uit dat jou de beste garantie biedt om je vooropgestelde doelen te bereiken.

02
Thematische of situatiegerichte taallessen

Afhankelijk van je beginsituatie en verwachtingen kies je voor de Leerformule, Stimuleerformule of Excelleerformule. Alle taallessen Nederlands, Duits of Frans bij Mas Lingua zijn praktijkgericht en aangepast aan je professionele situatie en doelstellingen. Want Mas Lingua staat voor maatwerk. Ik werk thematisch of situatiegericht en integreer in de taallessen de grammatica, taalvaardigheden en woordenschat die jij nodig hebt om vlotter te worden en je zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast kun je deelnemen aan thematische taallessen in open aanbod.

03
Ook inhouse

Laat je agenda het niet toe om je te verplaatsen voor je taallessen Nederlands, Frans of Duits? Dan kom ik graag naar je toe. Want Mas Lingua verzorgt ook dynamische inhousetaallessen. Ik breng alle lesmateriaal – en mijn goed humeur – mee naar jouw bedrijf. Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen voor een rustig leslokaal en eventueel een lekker kopje koffie.

Heb je interesse in taallessen Nederlands, Frans of Duits?

Of wil je meer weten over mijn methode of aanbod?

Taaltrainingen

Nederlands

Taaltrainingen op maat in de taal van Vondel om je bekwaamheid te verbeteren.

Frans

Taaltrainingen op maat in de taal van Sartre om je taalvaardigheid te vergroten.

Duits

Taaltrainingen op maat in de taal van Goethe om je taalkennis te verruimen.