Taaltraining Duits

Wil jij je communicatievaardigheid in het Duits verbeteren? Dan help ik je graag. Of je nu Duits spreekt zoals Jean-Marie Pfaff of al vele deals in het Duits gesloten hebt, een taaltraining Duits van Mas Lingua is wat jij zoekt. Want die is helemaal aangepast aan je voorkennis, wensen en verwachtingen.

Bij mij kun je op een leuke en efficiënte manier je kennis van het Duits uitbreiden, in alle rust en in jouw tempo. Zo verbeter je je professionele prestaties en bloei je helemaal open.

Altijd de juiste formule

Jouw garantie op een optimaal resultaat? Mijn ervaring, persoonlijke aanpak en een taaltraject dat helemaal op jou afgestemd is. Afhankelijk van je voorkennis, beschikbaarheden en doelstellingen kies je voor:

Je kunt elke taaltraining Duits individueel, in duo of in kleine groepjes volgen in de prachtige setting van Mas Lingua of in jouw bedrijf.

Wil jij je taalvaardigheid vergroten met een taaltraining Duits op maat?

Wie ben ik?

Hallo, Bonjour, Guten Tag!

Welkom bij Mas Lingua, hét taleninstituut waar je als professional in een stijlvolle Provençaalse mas individueel, in duo of in kleine groep taaltrainingen Frans, Duits en Nederlands op maat volgt. Om zo je talenkennis snel en aangenaam naar een hoger niveau te brengen.

Een taaltraining bij Mas Lingua geeft je een vakantiegevoel. Mijn Zuid-Franse herenboerderij ligt in een groene omgeving tussen de bloesems, paarden en schapen. Je vergroot dus je talenkennis à l’aise en ver weg van alle drukte. Dé manier om professioneel te groeien. Bij Mas Lingua kom je met stijl thuis in taal.

Meer info Meer over Mas Lingua