Taaltraining Nederlands

Een inwijding in de Nederlandse taal én de cultuur van het Nederlandse taalgebied. Dat krijg je als je kiest voor een taaltraining Nederlands van Mas Lingua. Als voormalig onderneemster in de vleesindustrie ken ik de taaluitdagingen van expats die in Vlaanderen of Nederland tewerkgesteld worden. Een ervaring die ik gebruik om taaltrainingen Nederlands op maat te ontwikkelen.

Een ervaring die ik gebruik om taaltrainingen Nederlands op maat te ontwikkelen. Daarmee kunnen ze succesvol in de anderstalige omgeving aan de slag gaan en krijgen ze de kans om sociale contacten op te bouwen en professioneel goed te functioneren.

Van beginner tot gevorderde

Van de absolute beginner die geen ja van nee kan onderscheiden, tot de gevorderde die zonder stress contracten in het Nederlands onderhandelt. Iedereen die vaardiger wil worden in het Nederlands is welkom bij Mas Lingua. Op basis van het intakegesprek en de taaltest bepalen we samen de beste formule voor jou of je expats. Je kiest uit:

  • de Leerformule: je bent zelden of nooit in contact gekomen met het Nederlands
  • de Stimuleerformule: je wilt met meer zelfvertrouwen en met meer opties communiceren in het Nederlands
  • de Excelleerformule: je wilt je goede kennis van het Nederlands op specifieke domeinen verbeteren

Wil je vlot functioneren in een Nederlandstalige professionele omgeving?

Kies dan voor een interactieve taaltraining Nederlands met culturele toets van Mas Lingua.

Wie ben ik?

Hallo, Bonjour, Guten Tag!

Welkom bij Mas Lingua, hét taleninstituut waar je als professional in een stijlvolle Provençaalse mas individueel, in duo of in kleine groep taaltrainingen Frans, Duits en Nederlands op maat volgt. Om zo je talenkennis snel en aangenaam naar een hoger niveau te brengen.

Een taaltraining bij Mas Lingua geeft je een vakantiegevoel. Mijn Zuid-Franse herenboerderij ligt in een groene omgeving tussen de bloesems, paarden en schapen. Je vergroot dus je talenkennis à l’aise en ver weg van alle drukte. Dé manier om professioneel te groeien. Bij Mas Lingua kom je met stijl thuis in taal.

Meer info Meer over Mas Lingua