Een empathische experte in taalcursussen Nederlands, Frans of Duits

Isabelle Thoelen

Ik ben Isabelle Thoelen, zaakvoerster van Mas Lingua en een enthousiaste en spontane taalexperte met veel ervaring in taalcursussen Nederlands, Frans en Duits voor professionals. Ik ben gepassioneerd door taal en werk heel graag samen met mensen. Daarom doe ik zo graag wat ik doe. Want als taaltrainster mag ik mijn talenkennis doorgeven aan gemotiveerde cursisten. En dat geeft me veel energie en voldoening!

Affiniteit met het bedrijfsleven

Voor ik als fulltime zelfstandige trainster taalcursussen gaf, stond ik jarenlang aan het hoofd van ons familiebedrijf in de voedingsindustrie. Een uitdagende en veelzijdige functie waarin ik mijn talenkennis actief kon gebruiken en met de meest uiteenlopende sectoren – van automobiel en voeding tot transport en medische sector – in contact kwam.

Ik heb dus veel affiniteit met de bedrijfswereld en weet welke taaluitdagingen een specifieke functie of professionele ambitie met zich meebrengt. Ik verdiep me met veel plezier in jouw wensen, job en bedrijf om zo samen met jou je leerdoelstellingen te bereiken. Want niets maakt me zo blij dan horen hoe jij jezelf (beter) leert uitdrukken in het Nederlands, Frans of Duits!

Wil je meer weten over Mas Lingua of over de taalcursussen Nederlands, Frans of Duits voor expats en professionals?

Taaltrainingen

Nederlands

Taaltrainingen op maat in de taal van Vondel om je bekwaamheid te verbeteren.

Frans

Taaltrainingen op maat in de taal van Sartre om je taalvaardigheid te vergroten.

Duits

Taaltrainingen op maat in de taal van Goethe om je taalkennis te verruimen.