Taaltraining Frans

Reikt je kennis van het Frans niet veel verder dan oui, non, croissant en jus d’orange? Kun je al professioneel communiceren in het Frans maar gebruik je vaak dezelfde woordenschat en grammaticale constructies? Of ben je al vlot in de Franse taal maar wil je ook perfect de nuances beheersen?

Wat je huidige taalkennisniveau ook is, een maatopleiding van Mas Lingua is echt iets voor jou. Je bent welkom bij mij om je taalvaardigheid te verbeteren, je zelfvertrouwen te stimuleren of de subtiliteiten van de Franse taal te ontdekken.

Drie praktijkgerichte formules

Om het optimale rendement van je taaltraining te verzekeren, is elke taaltraining Frans aangepast aan jouw professionele situatie, doelstellingen en verwachtingen. Stap voor stap en in je eigen tempo verhogen we je taalvaardigheid. Afhankelijk van je startniveau en doelstellingen kies je een van de drie praktijkgerichte formules:

  • de Leerformule: je hebt geen tot weinig voorkennis van het Frans
  • de Stimuleerformule: je wilt met meer zelfvertrouwen en routine communiceren in het Frans
  • de Excelleerformule: je wilt de finesses van de Franse taal echt vatten

Je kunt elke leerformule individueel, in duo of in kleine groepjes volgen bij Mas Lingua of bij jou op kantoor.

Heb je interesse in een taaltraining Frans die helemaal aangepast is aan jou?

Wie ben ik?

Hallo, Bonjour, Guten Tag!

Welkom bij Mas Lingua, hét taleninstituut waar je als professional in een stijlvolle Provençaalse mas individueel, in duo of in kleine groep taaltrainingen Frans, Duits en Nederlands op maat volgt. Om zo je talenkennis snel en aangenaam naar een hoger niveau te brengen.

Een taaltraining bij Mas Lingua geeft je een vakantiegevoel. Mijn Zuid-Franse herenboerderij ligt in een groene omgeving tussen de bloesems, paarden en schapen. Je vergroot dus je talenkennis à l’aise en ver weg van alle drukte. Dé manier om professioneel te groeien. Bij Mas Lingua kom je met stijl thuis in taal.

Meer info Meer over Mas Lingua