Privélessen Frans voor Lorenz Sanczuk van Terberg Tractors Belgium

Terug naar overzicht
Lorenz Sanczuk
Terberg Tractors Belgium

Lorenz Sanczuk van Terberg Tractors Belgium koos voor privélessen Frans van Mas Lingua om zijn taalvaardigheid te vergroten.

Lorenz: “Wij hebben klanten in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Frans is dus een belangrijke taal voor ons. Op dit moment zitten onze Franstalige klanten nog in de portefeuille van mijn vader. Maar als die binnenkort op pensioen gaat, zal ik hun aanspreekpunt worden. En dus wilde ik mijn kennis uitbreiden met privélessen Frans omdat dat de beste garantie is op een snel resultaat. Via een online zoektocht kwam ik bij Mas Lingua terecht.”

Isabelle en ik hebben eerst samen mijn behoeften en de aanpak van mijn privélessen Frans besproken. Ik wilde vooral mijn kennis van technisch Frans uitbreiden. Dus heeft Isabelle oefeningen en rollenspelen ontworpen. Haar aanpak is persoonlijk, laagdrempelig en familiair. Ze is een heel rustige lesgeefster die taallessen geeft op een tempo dat aan jou aangepast is. En haar aanpak werkt, want mijn durf om te spreken is dankzij mijn betere kennis van grammatica en woordenschat toegenomen. En ook niet onbelangrijk: de locatie van Mas Lingua is prachtig. Je krijgt les in een ruimte die allesbehalve saai is of schools aanvoelt. En dat werkt motiverend. Of ik de privélessen Frans van Isabelle zou aanraden? Ja, absoluut!”

Wil je ook snel en efficiënt je taalvaardigheid verbeteren met privélessen Frans?