Taaltraining Duits voor Versus-Omega uit Opglabbeek

Terug naar overzicht
Inge Vannut
Versus-Omega

Inge, Hanne en Tom, drie leden van familiebedrijf Versus-Omega, volgden een taaltraining Duits bij Mas Lingua.

Inge Vannut: “Ons bedrijf is wereldwijd actief, maar vooral Duitsland is een belangrijke afzetmarkt. Ik heb op school nooit Duits gehad, en heb die taal al doende geleerd. Mijn dochter Hanne en mijn schoonzoon Tom moeten ook vaak Duits spreken. En dus wilden we met ons drieën onze kennis ervan verbeteren. Maar een traditionele avondschool sprak ons niet aan. Via een gemeenschappelijke vriendin kwamen we bij Isabelle van Mas Lingua terecht.”

“Onze taaltraining Duits was helemaal op maat van onze behoeften, en zelfs op die van onze persoonlijkheden. Isabelle stopte veel tijd en energie in de voorbereiding van elke sessie. De nadruk lag in onze taaltraining op de spreekvaardigheid. Elke les startte met een gesprekje in het Duits over koetjes en kalfjes. Heel leuk en leerrijk! Isabelle bedacht ook rollenspelen die nauw aansloten bij onze professionele situatie en waarin ze de woordenschat en grammaticaregels integreerde. Ze creëerde een veilig kader waarin we fouten mochten maken. Zo stimuleerde ze ons zelfvertrouwen en vergrootte ze onze spreekdurf. Een heel goede en efficiënte methode. De taaltraining voelde ook helemaal niet aan als les. De tijd vloog om! En de setting is ook heel inspirerend en motiverend. Kortom: ik kan de taaltrainingen Duits van Mas Lingua alleen maar aanbevelen!”

Wil je net zoals Inge, Hanne en Tom van Versus-Omega uit Opglabbeek je taalvaardigheid in het Duits verbeteren met een leuke taaltraining op maat?