Taaltraining Nederlands voor de expats van Fruitsnacks

Terug naar overzicht
Karel Paesmans
Fruitsnacks

Zaakvoerder Karel Paesmans van Fruitsnacks wilde snel zijn drie vaste expats een basiskennis Nederlands bijbrengen en koos voor een taaltraining bij Mas Lingua.

Karel: “We hebben drie vaste Poolse medewerkers die ons ondersteunen om het werk op ons bedrijf gedaan te krijgen. Ze spreken goed Engels, maar ik vind het ook heel belangrijk dat ze zich kunnen redden in het Nederlands. Want ze wonen, werken en leven in een Nederlandstalige omgeving. Daarom vroeg ik Isabelle, die ik al lang ken, om een taaltraining Nederlands voor expats voor hen te organiseren.”

“Als je op zoek bent naar een taaltraining heb je twee mogelijkheden. Of je kiest voor avondonderwijs in een grote groep, of je gaat voor privélessen. Ik heb voor onze expats bewust voor privélessen gekozen. En omdat Mas Lingua voor maatwerk staat, weet je dus zeker dat je mensen de dingen leren die ze het meest nodig hebben. Doordat de lessen plaatsvinden in kleine groepen, is het leerrendement ook veel groter. Onze Poolse medewerkers vonden de lessen heel aangenaam en zijn erin geslaagd om een basiskennis te verwerven. Vooral begrijpen gaat goed. Om vlot Nederlands te spreken, hebben ze nog meer lessen nodig. Dat staat op de planning voor de toekomst.”

Wil jij ook het Nederlands van je buitenlandse medewerkers verbeteren? Kies dan voor een taaltraining Nederlands voor expats bij Mas Lingua.